Beste collega, Log hier in op ons intranet met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

24-7 bulk supply chain controle van primaire grondstoffen

Huifwagen Alders


Het voorraadsysteem van de opdrachtgever wordt naadloos geïntegreerd in het planningssysteem van het transportbedrijf. De planningsmedewerkers zien precies wanneer de klant nieuwe voorraad nodig heeft.

Verdere communicatie daarover is niet nodig en dat scheelt tijd. “We anticiperen op wat er gebeurt in het productieproces van onze klant en zijn daarmee een onderdeel van de supply chain van zijn bedrijf,” aldus Roel.

“In principe bevoorraden we de klanten op basis van een algemeen weekschema met meerdere afroepen per dag. Mocht het productieproces versnellen, stellen ook wij onze processen bij en leveren we de vrachten eerder. Bij een stroomstoring of andere redenen voor een stilstand in het proces, laten we de vrachtwagen juist staan. Opdrachtgevers kunnen 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar op ons rekenen.”

Voor alle soorten primaire grondstoffen
- onderlosser-silo’s tot 35 m3 of 31.5 ton laadvermogen (B)
- kipsilo’s tot 48 m3 of 30 ton laadvermogen (B)
- kippers van 32 m3 tot 41 m3 of gemiddeld 30 ton laadvermogen (B)
- zelflossers van 92 m3 met waterdicht dak voor transport van grof en fijn materiaal en grondstoffen

We hebben ook grondstofsoort-specifieke wagens en logistieke oplossingen

Weekend- shift-, en nachttransporten voor bvb. aanvoer van grondstoffen voor productieprocessen die continu moeten draaien en dit week in, week uit, jaar in, jaar uit.Speciaal voor de glas- en bouwmaterialensector

Alders Transport levert minerale grondstoffen bijna uitsluitend aan de glas-, de keramiek- en de bouwmaterialensector. Deze industrieën werken met dezelfde ruwe materialen. Grondstoffen die niet met elkaar vermengd mogen worden, worden apart vervoerd. Daarnaast wordt de binnenkant van de opleggers continu schoon gehouden.

Roel: “Chauffeurs die deze minerale grondstoffen vervoeren, hebben gerichte opleidingen gevolgd. Zij reinigen de vrachtwagens op de juiste manier én houden deze goed droog.

Chauffeurs hebben kennis van de grondstoffen die ze vervoeren en weten voor welke stoffen een aparte vrachtwagen vereist is. Deze dienstverlening vraagt om specifieke kennis en ervaring, die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Onze opdrachtgevers hebben het volste vertrouwen in ons en daar zijn we trots op!”