Beste collega, Log hier in op ons intranet met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Internationale afvalstoffen / ADR-transporten en advies

Kipper Alders


De tijden dat hoogwaardige reststoffen van staal en non-ferro materialen werden weggegooid, zijn gelukkig voorbij. De afvalstoffen worden grotendeels opnieuw gebruikt. Alders Transport verzorgt het transport naar verwerkingsbedrijven.

Of het nu gaat om verpakte materialen of onverpakt bulk en of er nu sprake is van ADR- of niet-ADR-transporten, Alders Transport heeft de kennis, de diverse transportmiddelen (huifwagens, silo-opleggers en kippers) én internationale en regionale vergunningen voor specifieke vraagstukken in huis.

- ADR-gecertificeerd: alle klassen (behalve 1 en 7), zowel voor huifwagens, kippers als silo’s
- Afvalstoffen: gecertificeerd voor alle Eural-codes
- Silo’s: onderlossers tot 37m3 en kipsilo’s van 45 en 60 m3
- Kuipkippers: 28 en 38 m3
- Overige kippers: 48 en 50 m3
- zelflossers van 92 m3 voor transport voor allerlei gesorteerd materiaal en grondstoffen

Weekend- shift-, en nachttransporten voor bvb. aanvoer van grondstoffen voor productieprocessen die continu moeten draaien en dit week in, week uit, jaar in, jaar uit.“Het transport van afvalstoffen en reststoffen is complex, vooral als je de grens over gaat,” vertelt Roel. “Onze dienstverlening houdt daarom niet op bij het vervoer. Wij geven, indien gewenst, uitgebreid advies. Zo komt onze klant niet voor onaangename verassingen te staan.

Onze specialist afvaltransporten bestudeert de wetgeving per land en gaat regelmatig naar het buitenland om opleidingen te volgen. Zo houden we onze kennis up-to-date en kunnen we nog meer betekenen voor onze opdrachtgevers.”