Beste collega, Log hier in op ons intranet met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Vacatures

ALDERS Vacatures

ONDERNEMENDE WEGTRANSPORTPLANNER
Voor onze Huif-, Bulk- of Bouw-afdelingen

Wij zijn ook nog dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs en techniekers.

 Voor de ADR-silo en -kipper-afdeling zoeken we nog collega’s die overnachtingen doen, maar gemiddeld 2 keer per week thuis willen/kunnen zijn.
Voordelen van deze afdeling zijn zeker de specialisatie en kennis in ADR- en gerecycleerd materiaal. Hiervoor worden opleidingen aangeboden. Rijden vooral in België en Nederland.

Voor de silo-afdeling zoeken we nog enkele nieuwe chauffeurs. Eén chauffeur bij voorkeur uit de regio Gent-Terneuzen, die 3-4 nachten van huis wil zijn.

Voor de huif-afdeling zoeken we nog enkele internationale chauffeurs. Mensen die de hele week de baan op willen en daardoor een goede verdienste ‘bijeen rijden’. In huidige tijden is dit een zeer verantwoordelijke en zware job. In bezit zijn van een ADR-attest is een voordeel.

Voor de bouw-afdeling, rijden met vooral binnenlader en in mindere mate plateau’s, zoeken we nog altijd meerdere chauffeurs.
Voordelen van dit werk zijn: nagenoeg dagelijks thuis, een uitzondering niet te na genomen, afwisselende locaties en afwisselend werk (binnenlader én plateau), zeer drukke periodes afgewisseld met kalmere.

Voor de kipper-afdeling zoeken we nog collega’s die met een walking-floor willen rijden. Dit zal vooral nationaal zijn, maar wel de hele week van huis, dus een mooie verdienste zit hier zeker in!

Voor de garage in Overpelt zoeken we een hoofd-technieker met ervaring van diagnose en elektronica van (DAF)-trekkers, die ook shiftleider wil worden. Ook permanentie en herstel-ter-plaatse horen bij de functie.

Voor de garage in Mollem, bij Brussel, zoeken we een ervaren technieker om zelfstandig onderhoud uit te voeren aan (Volvo-)trekker en coilopleggers. Ook hier hoort herstel-ter-plaatse en permanentie bij de functie.

Zeg het voort!INFORMEREN, OVERLEGGEN OF SOLLICITEREN?


Bel Philippe Spooren op +32 (0) 11 809 916 of of Rik Kuipers op +32 (0) 11 800 470
weekdagen: tijdens kantooruren
jobs@alders-transport.be